Onze tevreden klanten

Hieronder ziet u de getuigenissen

van onze tevreden klanten

door heel Vlaanderen

Bloeirijke gezinstuin te Oost Malle 

Na telefonisch contact kwam Wouter De Riemaecker al snel op bezoek om te luisteren naar onze wensen. Zoals beloofd had hij ook al snel een voorontwerp klaar en we waren aangenaam verrast door het mooie en duidelijke voorstel, waarbij rekening gehouden werd met onze wensen. Op onze vraag kregen we nadien nog enkele kleine aanpassingen. De communicatie verliep via mail, en ging heel vlot en gemakkelijk! Wij zijn heel blij met ons ontwerp, dat op korte tijd gerealiseerd is en we kijken er naar uit om met de aanplanting te starten. Bedankt Wouter, voor het mooie plan en de fijne samenwerking! Jan en Conny.

Familie Naudts ontwerp stadstuin te Antwerpen

Wouter De Riemaecker bracht een bezoek aan ons tuintje. Meteen gaf hij enkele nuttige tips. Hij luisterde heel goed naar onze wensen. Het ontwerp was er al na enkele dagen. We waren meteen enthousiast. Het was fijn dat hij verschillende keuzes voorstelde bij de plantenlijst. We hadden enkele vragen en opmerkingen. Daarop volgde een aangepast ontwerp. Toen waren we echt helemaal tevreden. Dit hadden we als leek nooit kunnen bedenken. We zijn blij dat we ervoor kozen om met hem samen te werken. Nog eens bedankt!

Familie De Cock te Kruibeke 

We contacteerden Wouter De Riemaecker en we hadden op zeer korte tijd een volledig plan nodig omdat de aannemer 3 weken erna ging starten met de werken. Je begreep direct de ernst en dat er geen tijd te verliezen was. Je voelde ook heel goed aan wat we wilden en je hebt ons een aansluitend tuinontwerp gemaakt met de gewenste bloemen, bomen & paden.We zijn ongelooflijk content dat we U dit project hebben gegeven want wij hadden dit zelf nooit zo mooi kunnen tekenen en inkleuren. 

Natuurlijke tuin te Merelbeke 

Wij zijn zeer tevreden met het tuinontwerp en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen (organische vormen, weelderige planten, gewenste kleuren, enz.). Hopelijk zullen we volgende zomer kunnen vertoeven in een groene en gezellige tuin.

Filip Van Den Eeckhaut en Kristine Schockaert – Erpe-Mere – Landschapstuin 

We willen u graag bedanken voor alles en zullen u zeker aanbevelen bij kennissen/vrienden.We willen bij deze dan ook onze getuigenis meedelen als volgt:We speelden al zeer lang met het idee om onze volledige tuin te laten ontwerpen door een tuinarchitect maar keken op tegen de hoge ontwerp- en uitvoeringskost hiervan. Een tuinarchitect wil nl. enkel instaan voor de uitvoering als hij ook het ontwerp mag uittekenen. Bovendien rekenen zij exuberante bedragen hiervoor.Gelukkig hebben we via Pinterest Wouter De Riemaecker leren kennen die heel snel bij ons ter plaatse is gekomen voor een eerste kennismakingsgesprek waarbij hij al onze wensen heeft genoteerd. Er was al snel een klik met deze uiterst aangename, sympathieke persoon. Wouter heeft toen ook onmiddellijk onze volledige tuin van 33 are opgemeten waarna we al heel snel een eerste voorontwerp ontvingen via e-mail. Dit was in feite al volledig naar onze goesting en kort nadien kregen we een tweede ontwerp doorgemaild met alle info over de gebruikte planten/bomen/struiken/bloemen + hoeveelheden. Er stond ook advies bij qua bemesting enz. Bovendien kregen we een lijst van mogelijke leveranciers.Onze tuinaannemer kan dus direct aan de slag met deze zeer uitgebreide informatie.Kortom: Wouter staat voor een snelle en professionele aanpak aan een zeer correcte prijs.We zijn zeer enthousiast en kunnen hem aan iedereen aanbevelen. 

Familie Verhaven – Rijkevorsel – Landelijke gezinstuin

Dankzij tuinarchitect Wouter de Riemaecker hebben we een prachtig tuinontwerp, waar al onze wensen en noden in weerspiegeld worden.Hij ziet mogelijkheden die we zelf niet eerder zagen, was steeds bereikbaar voor al onze vragen, en levert mooi werk.Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan als u op zoek bent naar een goede tuinarchitect met goede smaak en kennis van zaken. 

Familie Van den Broek – Arendonk – Eetbare tuin

We lieten een ontwerp maken voor onze tuin door Wouter De Riemaecker.Al snel na het plaatsbezoek ontvingen we een mooi indelingsplan, met nadien een voorstel van de beplanting, helemaal aangepast aan onze wensen die we tijdens het plaatsbezoek hadden verteld.Na goedkeuring hiervan ontvingen we dan het volledige plan met het aantal te voorziene planten.De communicatie verliep zeer vlot en snel. Bijkomende vragen werden ook snel beantwoord door Wouter De Riemaecker.Tijdens het plaatsbezoek kregen we ook al enkele tips voor tijdens het aanplanten van de tuin. Zeker en vast een aanrader!!!We kijken ernaar uit om aan onze tuin te beginnen! 

Familie De Meersman-Flamey – Dendermonde

We zijn tevreden met de vlotte samenwerking met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Het beplantingsplan werd vlot en duidelijk met foto’s, afmetingen en keuzemogelijkheden toegestuurd via mail. Het resultaat was eigenlijk vrijwel onmiddellijk naar wens. Het was ook geen probleem om enkele planten aan te passen of als vervangende plant voor te stellen. De communicatie verliep vlot via mail en we vonden het fijn dat er vertrouwen was langs beide kanten.